Tarieven

  • Adviesgesprek

Het eerste adviesgesprek bij onze advocaat ontslagrecht kost EUR 50,00. Maak daarom vrijblijvend een afspraak om uw zaak te bespreken. Een afspraak in de avonduren is geen enkel probleem.

Mocht juridische bijstand noodzakelijk zijn en komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand dan worden de kosten van het adviesgesprek in mindering gebracht op de eigen bijdrage.

  • Uw werkgever vergoedt de kosten

Met enige regelmaat beoordelen en onderhandelen wij over een vaststellingsovereenkomst. Veelal is de werkgever bereid om in deze vaststellingsovereenkomst een vergoeding op te nemen voor de advocaatkosten. In dat geval worden de advocaatkosten gedekt en kost u het helemaal niets.

  • Rechtsbijstandverzekering

Als u een rechtsbijstandverzekering heeft kunt u in het geval van een procedure uw eigen advocaat die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht inschakelen. In dat geval hoeft u geen genoegen te nemen met een door uw verzekeraar aangewezen jurist of advocaat.

  • Uurtarief

Het uurtarief is vanaf EUR 225,00 exclusief BTW. Er wordt geregeld een vaste tariefafspraak gemaakt.

Geen kantoorkosten

Op facturen van veel advocatenkantoren worden zogenoemde ‘kantoorkosten’ vermeld: Een toeslag voor secretariële werkzaamheden, voor dossier- en archiefbeheer, voor verbruikt drukwerk en voor andere soortgelijke kosten. Deze toeslag wordt door die kantoren doorgaans vastgesteld op 6% tot 8% van het aan de betreffende cliënt in rekening gebrachte uurtarief.

Bij Advocaat Ontslagrecht Amsterdam worden geen kantoorkosten in rekening gebracht. De betreffende kostenposten zijn gewoon in ons uurtarief verwerkt.

  • Gefinancierde rechtsbijstand

Advocaat Ontslagrecht Amsterdam is van mening dat rechtsbijstand voor een ieder toegankelijk dient te zijn. Voor alle cliënten met een ‘smalle beurs’ wordt een ‘toevoeging’ aangevraagd bij de Raad voor Rechtsbijstand. U hoeft hierdoor niet de reguliere advocaatkosten te betalen, maar enkel een eigen bijdrage.

Klik hier voor een overzicht van de eigen bijdrage.

Betalingswijzen

Op kantoor kunt u met pin of creditcard betalen