Team

Marcel Heikens, advocaat

advocaat

mr. Marcel Heikens heeft, voordat hij als advocaat actief was, meerdere jaren in de hotellerie gewerkt in diverse management functies. Na voltooiing van de Hoge Hotelschool in Leeuwarden (BBA) heeft hij zijn studie rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam gevolgd. Marcel Heikens is afgestudeerd in Privaatrecht (LLM) en Arbeidsrecht (LLM).

Marcel Heikens kenmerkt zich door zijn persoonlijke interesse en aanpak om een zaak zo goed mogelijk voor de cliënt te behandelen. De cliënt staat altijd centraal bij Advocaat Ontslagrecht Amsterdam.

Michael de Graaf

juridisch medewerker

Michael de Graaf  is werkzaam als juridisch medewerker bij Advocaat Arbeidsrecht Amsterdam. Tijdens zijn studie HBO-rechten te Utrecht (LLB) is hij werkzaam geweest bij een middelgroot advocatenkantoor in Utrecht. Thans studeert Michael de Graaf Rechtsgeleerdheid (master Strafrecht) aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Michael de Graaf kenmerkt zich als punctueel en leergierig en zoekt altijd naar het beste resultaat voor de cliënten van Advocaat Ontslagrecht Amsterdam.